dimarts, 24 de març del 2015

Quin conte m'agrada més?

Al llarg de l'any, llegim llibres per praticar una mica més la lectura en veu alta, a mi el llibre que m'ha agradat més és aquest:


Títol: hi ha un nen al lavabo de les nenes 
Autor/a: Louis Sachar
Il·lustracions: Ramón Rosanas 
Editorial: Crüilla
Col·lecció: Vaixell de vapor; 134
Ciutat: Barcelona
Any d'edició: 2003
Traductor: Mercè Costa
Pàgines: 224
Edat: a partir dels 8 o 10 anys.
Resum del llibre: En Bradley és agressiu amb els companys, a classe no escolta, no fa els deures, i la mestra el té en un racó al fons de la classe. Ell mateix es considera una mica "monstre". A mig curs, però, arriba un nen nou a classe, i una psicòloga a l'escola. La relació amb aquests nouvinguts, amb alts i baixos, ajudarà en Bradley a descobrir els seus valors i les seves possibilitats.

Opinió personal: Crec què és un llibre amb molts valors per aprendre, jo el recomanaría, perquè, a part de que fa riure, t'endinsa en la història. En aquest llibre explica que, hem de valorar les persones pels seus sentiments, no per el seu físic. El llibre m'ha fet sentir emocions d'alegria, a vegades intiga, i una mica de tristor al final, malgrat que té un final feliç.

dilluns, 9 de març del 2015

VISITA ALS INSTITUS DE TÀRREGA

VISITA ALS INSTITUTS DE TÀRREGA

INSTITUT  ALFONS  COSTAFREDA:
Hi vam anar el divendres 13 de febrer. Ens va agradar  molt, però semblava un hospital. Vam veure nens/es de l’any passat que venien al nostre col·legi. Ens van ensenyar un PowerPoint  que tractava sobre: les excursions, les colònies, festes, ...                                              
Vam anar al pati, a la sala de ciències, tecnologia i orinadors i en algunes classes.
http://www.iescostafreda.cat/web/images/Imatges_Web/centre.jpg










INSTITUT  MANUEL  DE  PEDROLO:
Hi vam anar el divendres 27 de febrer. El director ens va ensenyar un PowerPoint  molt maco i ens deia alguns exemples: d’excursions, de colònies, de festes com per exemple: Sant Jordi, ... i els horaris que eren molt complicats. Ens van donar un entrepà i un suc o aigua per esmorzar.

https://lh4.googleusercontent.com/-2ldaYiYByCA/VLO6slArMSI/AAAAAAAAFf0/7AHn-_BDyFw/w732-h549-no/P1020559.JPG

Marta Pijuan Saiz

   Sílvia Torres Turmo

El meu Voki

Els alumnes de l'escola Àngel Guimerà vam celebrar el dia de la pau el dia 30 de gener. Es va fer una recollida d'aliments, vam dibuixar un mural, vam cantar cançons i vam ballar una mica!

Però aquest any no em pogut sortir i ens em quedat a dins, aquestes son algunes de les fotos de l'any passat: